AKTUELLT

Hösten 2020

Vi genomför evenemang under hösten både live och livestream

För mer information gå till EVENEMANG

Livestream från Huddinge Kulturhus hos Folkes våren 2020

>> Klicka här så hittar du länkar till några av evenemangen

2020 06 13 Förortsoperan 33p

facebook logga

Huddinge Kulturhus Facebooksida

Instagram logga2

Huddinge Kulturhus Instagramsida

Välkomen med förslag till förbättringar av hemsidan

Ett erbjudande till dig som vill utöva bildkonst och få några idéer och tips.

Här följer några förslag till några idéer och övningar i teckning och målning. Instruktionerna gäller lavering, teckning, målning och schablontryck med utgångspunkt från en växt. En övning handlar om att lägga märke till hur formen på en skål ändrar sig beroende på var ögonhöjden befinner sig. En annan uppgift är att testa att låta bli att titta på hur linjerna blir på pappret och hitta former i efterhand. Akvarellteknik visas med tanke på förgrund och bakgrund och en övning att teckna porträtt. Slutligen finns några förlag till att gestalta en bild. Håll till godo och hoppas det kan vara till inspiration att hamna i skapandeprocessen.

Om det finns funderingar hör gärna av er till

Ann-Louise Järvklo

>> Klicka på en bild så får du en förstoring

Bild 1     Bild 2      Bild 3